Incompany time management training

Wij komen graag naar je toe voor het verzorgen van een incompany time management training. Dat kan bij jullie op kantoor, in de organisatie. Maar het is ook mogelijk om een training op een externe locatie te volgen.

Time management verbeteren » Training time management » Incompany training time management

De training Slim Werken bestaat uit drie onderdelen: Grip op je werk, Rust in je hoofd en Slimmer werken? Dat zijn volgens ons de drie belangrijkste gereedschappen die je kunt gebruiken om je time management te verbeteren.

 

De redenen om je time management te willen verbeteren kunnen heel divers zijn. Sommige cursisten willen hun werkdruk verlagen. Anderen willen graag meer gedaan krijgen. Wat je doel ook is, het enige dat je hoeft te doen is om deze gereedschappen op de voor jou juiste manier in te zetten.

 

Je kunt de training Slim Werken volgen via open inschrijving en als in-company training. Deze pagina beschrijft de mogelijkheid van een incompany training.

INCOMPANY TRAINING OP KANTOOR OF EXTERNE LOCATIE

Bij het volgen van een incompany training time management  komen we naar jullie toe op een tijdstip dat het jullie uitkomt. We kunnen deze training bij jullie op locatie verzorgen, maar natuurlijk ook op een externe locatie om op deze manier even weg van het dagelijkse werk te zijn. Ook kan het zijn dat je de incompany training bij voorkeur online wilt volgen. Ook dat is geen probleem.

 

ONLINE TRAINING VIA TEAMS, ZOOM EN WEBEX

Als je het handiger vind om de training online te volgen dan kan dat ook. Dat kan via MS Teams, Zoom en Webex. We hebben een professionele studio setup, waardoor je niet naar een pratende Powerpoint zit te kijken. Soms vergeet je even dat het online is.

 

INCOMPANY TIME MANAGEMENT TRAINING PRAKTISCH

Wij verzorgen onze in-company trainingen door heel Nederland en op de tijdstippen en dagen die voor jullie handig zijn. Wil je een training van een halve dag, of een hele dag, een korte workshop aan het begin van de dag of misschien wel in de avond? Of misschien wil je wel meer toespitsen op één onderdeel, ook dat kan. Laat het ons weten en we zorgen voor een training die past bij je vraag.

Via de knoppen hieronder kun je de brochure bekijken, een vraag stellen of een offerte aanvragen. Een offerte heb je tijdens werkdagen binnen 24 uur in huis.

X