KLANTEN

KLANTEN EN ERVARINGEN

Onze cursisten werken in heel verschillende functies en rollen: boekhouder, adviseur, secretaresse, teamleider, directeur, docent, restaurateur, arts, ontwerper, ict-er, welzijns-medewerker, etc. Sommige zitten de hele dag achter hun computer, andere moeten hier tijd voor vinden naast hun andere werk.

Om meer van onze klanten te bekijken klik op 1 van de onderstaande categorieën.

 

Markland College

Dit was de eerste training sinds tijden waar we ook echt iets aan hebben gehad. Het werkt verhelderend en is lekker praktisch ingesteld.


Universiteit Twente

Ik vond het heerlijk praktisch en fijn om sommige dingen die je eigenlijk wel weet eens opnieuw helder uitgelegd te krijgen.

Mijn collega’s worden op de vertelde anekdotes getrakteerd en ik ben ook meteen met de time management cockpit aan de gang gegaan.

Na een week kan ik al zeggen dat er meer rust in mijn hoofd is omdat ik erop vertrouw dat dingen die ik moet doen op een van mijn takenlijsten staan. Dat voortdurende gevoel van “ik vergeet iets, maar wat” knaagt niet meer 😊


Philadelphia

Het is inmiddels bijna een jaar geleden dat ik met mijn collega’s deelnam aan de training Slim Werken. Nog altijd kijk ik erop terug met plezier en tevredenheid. Ik heb jullie training ook aan meerdere mensen aangeraden, zowel collega’s als personen die ik privé ken.

 

Ik gebruik jullie methode nog steeds en het werkt als een trein. Als ik al een taak vergeet, dan komt dat doordat ik het niet in het systeem zet. In mijn functie moet ik veel schakelen tussen werkzaamheden, en opdrachten uitvoeren op een moment dat het voor mij handig is. Het werken met jullie systeem is ideaal met dit soort deadlines.

 

Kortom, ik ben nog altijd zeer tevreden over de training en wil jullie nogmaals bedanken en complimenteren!


Pasmatch

Ik heb de training Slim Werken gevolgd en ben er superblij mee! Voor mij dé methode die werkt; het geeft me rust en focus en ik krijg meer werk gedaan. Ook na de vakantie had ik in één dag het overzicht weer terug.


Rabobank

Zeer leuke training. Leuk dat het praktisch uitvoerbaar is, goed gestructureerd. Het enthousiasme van de trainer over het onderwerp is aanstekelijk.


European Association of Urology

Heel interessant en begrijpelijk. Ik had deze training jaren geleden al moeten volgen!


Indeed

Hierbij wil ik jullie hartelijk bedanken voor de frisse en prettige trainingssessies. Ik heb hier heel veel aan gehad.

Ik heb een poos terug te kampen gehad met een korte burn-out. Hierdoor ben ik extra alert op werkdruk en is het mij soms (te) snel teveel. Dankzij de structuren in de mail kan ik het werk veel beter doseren, zonder de hele tijd de druk van een volle inbox te ervaren. Ik heb binnen 1,5 week mijn hele workflow op orde gekregen en ben bijna door al het achterstallige onderhoud heen!

 

En de beste tip ben ik per direct gaan gebruiken: Loop langzaam! Ik hield van lekker doorstappen, maar heb nu heel bewust een slenter-tempo. En de wereld vertraagd in zijn geheel! Ik heb tijd om even na te denken, kijk meer om me heen, voel me relaxter, kortom: ik ben zen. Nooit verwacht dat zo’n kleine aanpassing al zo’n impact zou hebben. Jamaica-style! Ik zal over enkele weken jullie boekjes nog eens naslaan op andere tips, maar voor nu ben ik alvast enorm geholpen.


ABC Alliantie Welzijn

Goed uitgelegd. Tips en ideeën gekregen. Hoe je slim kan werken (daarna dus stressvrij)


Voestalpine

Zeer praktijk gericht, je komt met lege handen naar de training en vertrekt met een overvolle gereedschapskist waarmee je gelijk aan de slag kan. Sterker nog, je kan niet wachten om aan de slag te gaan!


Stichting Ontmoeting

Ik vond het een hele goede training. Ik heb de training afgelopen dagen al aan diverse kennissen en vrienden buiten Ontmoeting aangeprezen. De opzet en vorm van de training waren heel prettig, maar ook de inhoud is ontzettend toepasbaar. Ik kan er praktisch direct mee aan de slag wat betreft mijn dagelijkse mailbox, taken en telefoontjes. Maar ook is het heel helpend om te weten hoe je brein werkt, hoe je patronen kunt voorkomen en hoe je om kunt gaan met prikkels etc.

 

Het mooie is dat we ook nog twee hele praktische boekjes mee hebben gekregen vanuit het ochtend-en middagprogramma, die je er als handleiding of naslagwerk bij kan pakken. Het is niet van die droge stof, maar het is echt gewoon leuk om te lezen en er ideeën uit op te doen, dus die gaan niet zomaar de kast in.

Kortom, ik ben simpelweg gewoon bere enthousiast! 🙂


Fri-jado

Handige training met een groot aantal eye-openers en tips die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Heldere theorie in een goede korte bondige cursus weergegeven.


Scala College

Deze training behoort tot de beste die ik tot dusverre heb ondergaan. Als docent heb ik de klasse mogen smaken van een trainer die sprak vanuit veel praktijkervaring en duidelijk voor mij persoonlijk helderheid kon scheppen in de valkuilen die mij omringen.

 

Organiseren en plannen moet in je systeem gaan zitten. De training heeft mij daar enorm bij geholpen. Een aanrader voor iedereen die dreigt vast te lopen en zich soms voelt als een jongetje met zijn vinger in de dijk.


Achmea

De trainer, heeft op een erg prettige en begrijpelijke manier het Internetteam van Achmea Zorg de Slim Werken-methodiek bijgebracht.


Efteling

De leer leerzame cursus gegeven door de enthousiaste trainer is zeer verhelderend. Door de praktijkgerichte aanpak kun je meteen aan de slag. De duidelijke tips zullen zeer zeker de efficiëntie verhogen. Zeer geslaagd dus!


66Controls

We hebben een leuke dag gehad waarin we veel handige tips hebben meegekregen om werk slimmer te kunnen managen. De gebruikte voorbeelden en bijbehorende termen werden na de training al meteen toegepast.


Apenheul

Concreet, duidelijk, makkelijk toepasbaar. Op elke vraag een goed antwoord!


NYSE Euronext

Ik vond het een vlotte en leerzame training. Goede handvatten voor de organisatie!


N&S

De uitleg was zeer helder en duidelijk. Veel praktische tips en handvatten gekregen om mijn werk beter en efficiënter te structureren waardoor je door de bomen het bos weer ziet. Vooral fijn dat je het gelijk in de praktijk kunt toepassen. Het geeft rust in je hoofd als alle taken en e-mails overzichtelijk zijn gerangschikt.


Ordina

Leuke training, zin om mee aan de slag te gaan!


Sint Lucas Andreas Ziekenhuis

Leuke en informatieve dag. Heb veel nieuwe handvatten gekregen om mijn werk slimmer en efficiënter aan te pakken. Duidelijk gepresenteerd met humor en duidelijke voorbeelden. Bedankt!


ZO+

De training heeft mijn effectiviteit enorm verhoogd en meer rust en overzicht gebracht in mijn manier van werken, vooral de combinatie met Outlook. Doordat mijn inbox en hoofd nu leeg zijn is er ruimte voor creativiteit en inspiratie, iets waar ik voorheen vaak niet aan toe kwam. Een aanrader voor iedereen die het “te druk” heeft of teveel mailtjes moet verwerken.


Zorgcombinatie Nieuwe Maas

Goed toepasbaar zonder “zwaar’ te zijn. Ik krijg zin om aan de slag te gaan. Deze manier van werken levert een bijdrage aan het functioneren van de hele afdeling!


Sociale Dienst Walcheren

Hele goede training die aansluit bij mijn behoefte.


UMC Utrecht

Tijdens de training Slim Werken hebben wij een praktische manier geleerd om verzoeken om te zetten in acties en deze in de tijd weg te zetten, zodat er geen verzoeken meer op de achtergrond raken en de inbox leeg is.


Gemeente Leidschendam-Voorburg

Duidelijke training waarbij op een eenvoudige manier je e-mailinbox overzichtelijk wordt. Je bespaart hierdoor veel kostbare tijd. Goede time-managementopleiding!


 

X