TRAINING TIME MANAGEMENT ZWOLLE

Schrijf je nu in voor de training time management in Zwolle.

 

Vol met praktische tips waar je de volgende dag al profijt van hebt.

Time management verbeteren » Training time management » Data en locaties » Training time management Zwolle

Wil je af van het werken naar de waan van de dag? Kom naar onze training time management in Zwolle. In de training van één dag krijg je de beste tips en technieken om nog slimmer te werken. Natuurlijk lekker praktisch, zodat je na de training direct resultaat hebt.

Training time management Zwolle

Wil jij je time management skills verbeteren? In de training Slim Werken krijg je tips hoe je de stroom aan werk perfect onder controle krijgt. Je leert hoe je effectief en efficiënt je tijd besteed. En je mailbox? Die is na de training minimaal één keer per dag heerlijk leeg!

 

De drie onderdelen van de training :

 

Kom naar onze trainingslocatie in Zwolle

Onze trainers geven door het hele land trainingen. Ook in Zwolle hebben we een locatie waar we regelmatig een training time management via open inschrijving verzorgen. De trainingslocatie is uiteraard prima bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

 

Bekijk de kalender voor trainingsdata en locaties.

 

Wij komen ook graag naar jullie

De training time management geven we ook incompany. Zeker zo gemakkelijk wanneer je met een grotere groep collega’s de training wilt volgen. Bij een incompany training bepaal jezelf de datum en of het om een korte workshop of een volledige training gaat.

 

Online training time management

Wil je liever de training online volgen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. We geven deze online training time management via Teams.

 

bekijk hier de data’s waarop de online trainingen gepland staan.

 

Zin in een training time management?

Heb je zin om te gaan werken aan je time management skills? Wij helpen je daar graag bij. Heb je na het volgen van de training nog vragen? Dat is prima. Wij geven levenslange garantie op al onze trainingen en blijven helpen zo lang dat nodig is.

 

Bekijk hieronder de training  voor meer informatie.

 

Of meld je aan voor een training time management in Zwolle of op één van onze andere locaties.

 

Heb je liever een incompany training? Vraag een offerte aan (deze heb je binnen 24 uur in huis).

X