Time management voor managers

De training time management voor managers bestaat uit drie onderdelen : Grip op je werk, Rust in je hoofd en Slimmer werken.

Time management verbeteren » Training time management » time management voor managers

Ben je benieuwd hoe je als manager de werkdruk kunt verlagen voor jezelf en die van je medewerkers? Wil je meer grip op je werk, rust in je hoofd en slimmer werken. In deze training leer je niet alleen alles om het time management van jezelf als manager te verbeteren, maar ook aandacht voor time management in relatie tot je team van medewerkers.

TIME MANAGEMENT VOOR MANAGERS

Als manager krijg je veel op je af. Je moet niet alleen proberen om slim met je eigen tijd om te gaan, maar je wilt ook graag dat je team goed functioneert. In deze time management training leer je zinvolle zaken die je kunt gebruiken voor beide situatie.

 

In de training leren we je 3 heldere stappen:

 

De ene persoon zal deze stappen gebruiken om meer gedaan te krijgen op een andere dag, de ander wil juist efficiënter gaan werken en zo meer tijd creëren voor de zaken die hij of zij belangrijk vind. Maar misschien is je belangrijkste doel wel het verlagen van je werkdruk of is het druk en onrustig in je hoofd en wil je vaker rust in je hoofd.

 

TRAINING, WORKSHOP OF INSPIREREND SPREKER

Wil je een leuke en zinvolle training time management van een dag volgen, bekijk dan de brochure van deze training.

 

Het is ook mogelijk om een workshop te volgen voor het onderdeel dat je het belangrijkste vind. Bekijk dan de brochure met onze workshops.

 

Ook komen we graag naar je toe als inspirerend spreker tijdens een bijeenkomst of evenement. Neem in dat geval contact met ons op via het contactformulier of vraag een offerte aan.

 

Natuurlijk verzorgen we onze time management trainingen en workshops ook online. Dat doen we lekker interactief met kleine groepjes en voor grote groepen als webinar.

Ook voor de training van een dag en de workshops kun je eenvoudig een offerte aanvragen via het offerte-formulier. je ontvangt binnen 24 een aantrekkelijk voorstel.

 

 

 

ENKELE VAN ONZE KLANTEN

X