Inspirerend spreker

Ben je op zoek naar een inspirerend spreker tijdens teambijeenkomst, klantendag, beurs, evenement of andere bijeenkomst? Op deze pagina vind je alle mogelijkheden voor een leuke lezing of presentatie waarbij je ook nog zinvolle dingen leert.

Time management verbeteren » Training time management » Inspirerend spreker over slim werken en time management

Wij komen graag naar je toe voor een inspirerend verhaal op het gebied van time managent of slim werken.  Wil je meer grip op je werk meer rust in je hoofd of als je slimmer wilt gaan werken, dan komen we hier graag zinvolle dingen over vertellen die je de volgende dag al toe kunt passen, zowel op je werk als privé. 

INSPIREREND SPREKER TIJDENS BIJEENKOMST OF EVENEMENT

Sinds 2007 hebben al heel veel mensen slimmer laten werken. Dat doen we door het verzorgen van trainingen en workshops en door op te treden als inspirerend spreker tijdens grote en kleine bijeenkomsten. Hierbij kun je denken aan bijeenkomsten met collega’s, teambuilding-dagen, klantendagen en tijdens beurzen, evenementen en overige bijeenkomsten.

 

INSPIREREND SPREKER OP HET GEBIED VAN SLIM WERKEN

De centrale thema’s van al onze lezingen, presentaties en workshops is slim werken en het verbeteren van je time-management.

 

Onderwerpen waar je aan kunt denken:

  • Grip op je werk
  • Elke dag een lege inbox
  • Rust in je hoofd
  • Haal het optimale uit je brein
  • Los ieder probleem op door het stellen van de juiste vraag

 

De inhoud en vorm is niet voor alle onderwerpen hetzelfde, maar wat wel altijd geldt dat we zorgen voor interactiviteit, meestal gaan de deelnemers zelf even kort aan de slag en er zal ook zeker gelachen worden. En belangrijk we zorgen ervoor dat iedereen iets mee krijgt, waardoor je het geleerde echt gaat onthouden en toe kunt passen.

 

We kunnen een leuk en zinvol verhaal vertellen vanaf 30 minuten. Maar door de interactie en zelf aan de slag is 1 tot 2 uur ook prima.

 

In contact komen met een inspirerend spreker?

Om er achter te komen wat we voor je kunnen betekenen is het handig om elkaar gewoon even te spreken. Stuur daarom een bericht via het contactformulier of vraag een offerte aan. Je hebt dan vaak dezelfde dag nog contact met de spreker.

 

 

ENKELE VAN ONZE KLANTEN

X