TIME-MANAGEMENT –  AMSTERDAM

Ben je opzoek naar een praktische training timemanagement en wil je die volgen in de regio Amsterdam? Kom dan naar onze unieke training timemanagement via open inschrijving.

 

In deze training ga je aan de slag met praktische tips op het gebied van modern timemanagement. Je leert hierin hoe je perfect overzicht behoud over je werksituatie, goed prioriteiten kunt stellen en hoe je eenvoudig productiviteit-verslindende stoorzenders uit kunt schakelen.

 

Tevens ga je aan de slag met krachtige technieken waarmee je het werk nog slimmer aan kunt pakken en iedere dag minimaal 1 keer een lege e-mail inbox zult hebben.

 

Deze training timemanagement in Amsterdam vindt met grote regelmaat plaats. Bekijk voor de exacte trainingsdata onze trainingskalender. De trainingslocatie in Amsterdam is natuurlijk goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Kom je met de auto dan is dat natuurlijk ook goed te doen.

 

Indien je de training liever met een groep of team in je eigen organisatie wilt volgen is dat natuurlijk ook mogelijk. Wij geven deze training ook als Incompany, onze trainers komen dan gewoon naar jou toe.

 

Wil je meer weten over deze leuke en praktische training timemanagement in de regio Amsterdam? Kies dan één van de onderstaande buttons.

X