Haal het optimale uit je brein

Je brein is je belangrijkste gereedschap, maar wat weet je eigenlijk over de werking van je brein? Leer het belangrijkste hierover en haal zo het optimale uit je brein

Time management verbeteren » Training time management » Workshop Haal het optimale uit je brein

Tijdens deze workshop leer je hoe je eigen brein en dat van je collega’s werkt. Je leert hierbij hoe je je eigen brein zo optimaal mogelijk gebruikt en hoe je het beste op het brein van je collega’s inspeelt. 

Haal het optimale uit je brein is een inspirerend verhaal met humor voor grote en kleine groepen. Een praktische en leuke workshop waarin je heel zinvolle dingen leert.

HAAL HET OPTIMALE UIT JE BREIN

Weet je waarom:

  • Je soms de hele dag met je e-mail bezig bent?
  • Niet toekomt aan de dingen die je echt belangrijk vindt?
  • Het soms zo moeilijk is om van je telefoon af te blijven?
  • Je collega steeds dezelfde fout blijft maken, zonder hij dat zelf in de gaten heeft?

 

De antwoorden daarop leer je in de workshop: Haal het optimale uit je brein.

 

Tijdens deze inspirerende bijeenkomst nemen we je mee in een verhaal over de werking van het brein. In dit praktisch en boeiende verhaal (zonder ingewikkelde dingen als neuronen en transmitters) geven we je aan de hand van herkenbare situaties thuis en op het werk inzicht in de werking van je eigen brein en dat van je collega’s.

 

Tijdens deze presentatie/ workshop krijg je ook praktische tips hoe je bij jezelf meer uit je brein haalt.

 

Deze tips hebben bijvoorbeeld betrekking op:

  • Hoe krijg je meer rust in je hoofd?
  • Hoe kun je met meer aandacht werken aan de zaken die je echt belangrijk vindt
  • Hoe krijg je (nog) vaker een geniaal idee?

 

Waarom zou je meer over de werking van je brein willen weten?

Ons brein is het belangrijkste gereedschap dat we hebben. Alleen weten we er maar heel weinig van af. In deze presentatie/ workshop “Haal het optimale uit je brein” gaan er heel veel kwartjes voor je vallen. Je gaat ineens veel meer begrijpen over je eigen reacties, gedrag en dat van de mensen om je heen. Maar je gaat deze niet alleen herkennen, maar ook leren hoe je deze eventueel verandert in de toekomst. Zo haal je in iedere situatie het beste uit je brein.

 

Inspirerend spreker over de werking van je brein?

Als spreker verzorgen we “Haal het optimale uit je brein” tijdens teamdagen, klantendagen, congressen, beurzen en overige bijeenkomsten. Dat doen we tijdens workshops voor kleine groepjes, maar ook als presentatie voor groepen tot ongeveer 150 personen. Dat kan op locatie en online via Teams, Zoom of Webex.

 

Het is natuurlijk ook mogelijk om een training time management van 1 dag te volgen. Dat kan via Open inschrijving en als incompany training.

 

Zin in een workshop om het beste uit je brein te halen?

Neem dan contact op via één van de onderstaande knoppen.

ENKELE VAN ONZE KLANTEN

X