WERKEN MET EEN TIME-MANAGEMENT-COCKPIT

Zet je e-mailpakket in als time-management-cockpit.

 

Tover MS Outlook of Gmail om tot een handige taakmanager!

Time management verbeteren » Training time management » Werken met een time-management-cockpit

Wil jij weten hoe je Microsoft Outlook of Gmail snel en eenvoudig inzet als time-management-cockpit?  In de training Slim Werken ga je aan de slag met de beste time management technieken en leer je hoe je jouw e-mailpakket slim inzet als taakmanager.

  

 

Wat is een time-management-cockpit?

 Een time-management-cockpit is een praktisch hulpmiddel waarmee goed time-management een stuk eenvoudiger wordt. Een time-management-cockpit helpt je namelijk bij het goed organiseren van je taken, mailtjes en afspraken. Hierdoor behoud je eenvoudig de controle en het overzicht over alles wat je nog moet doen.

 

Met een time-managent-cockpit beheer je taken, mailtjes en afspraken in één systeem.

 

In de training time management met Outlook of training time management met Gmail ga je aan de slag met:

 

 

Zoals je weet is het verstandig om taken en afspraken die je hebt direct uit je hoofd te halen en te noteren. Dit kan natuurlijk prima met een ouderwetse agenda en een takenlijstje op papier.

 

Nog slimmer is om te werken met een digitaal taaksysteem, oftewel een time-management-cockpit. Dit maakt het namelijk nog eenvoudiger om je acties overzichtelijk en up-to-date te houden. Daarnaast is het met een digitaal taaksysteem mogelijk om te werken met herinneringen zodat je zeker niets meer vergeet.

 

je e-mailpakket omtoveren tot time-management-cockpit 

In de training time management leer je hoe je Microsoft Outlook of Gmail inzet als een persoonlijk taaksysteem. Je gaat hiervoor verborgen Outlook of Gmail functionaliteiten ontdekken waarvan je het bestaan waarschijnlijk nog niet afwist. Natuurlijk bouw je deze time-management-cockpit helemaal op naar jouw wensen zodat deze helemaal aansluit op je persoonlijke werksituatie.

 

 

Wat levert een time-management-cockpit op?

 Het doel van een time-management-cockpit is om perfect controle en overzicht te behouden over je werk. Door je werk goed te organiseren krijg je namelijk rust in je hoofd, verlaag je de werkdruk en voorkom je hiermee onnodige werkstress.

 

Wat levert een time-management-cockpit voor je op:

 

  • Je hebt perfect overzicht over alles wat je nog moet doen
  • Je stelt snel en eenvoudig de juiste prioriteiten
  • Je mailbox is onder controle, deze is minimaal 1 x per dag helemaal leeg
  • Je afspraken zijn helder vastgelegd zodat je niets meer vergeet
  • Je verwerkt je taken efficiënt doordat je slim gaat clusteren

 

Tover je e-mailpakket om tot een praktische taakmanager!

X