Rust in je hoofd

Hoe krijg je rust in je hoofd en hoe behoud je deze rust als het weer druk en hectisch om je heen wordt.

Time management verbeteren » Training time management » Workshop Rust in je hoofd

Tijdens deze workshop leer je hoe je eigen brein werkt en hoe het brein van je collega’s werkt. Je leert hoe de onrust in je hoofd ontstaat en wat je tegen deze onrust kunt doen. 

Rust in je hoofd is een inspirerend verhaal met humor voor grote en kleine groepen en aan het einde heb je ook nog zinvolle dingen geleerd.

Rust in je hoofd

Weet je waarom:

  • Je soms de hele dag met je email bezig bent?
  • Niet toekomt aan de dingen die je echt belangrijk vindt?
  • Het soms zo moeilijk is om van je telefoon af te blijven?
  • Je collega steeds dezelfde fout blijft maken, zonder hij dat zelf in de gaten heeft?

 

De antwoorden daarop leer je in de workshop : Rust in je hoofd.

 

Aan de hand van praktische voorbeelden en herkenbare situaties ga je leren waardoor het onrustig wordt in je hoofd en hoe het komt dat het soms zo druk is in onze bovenkamer. Tijdens een inspirerende bijeenkomst neem ik je mee in een leuk en helder verhaal over de werking van het brein.

 

Geen theoretisch verhaal over de biologie van je brein, maar aan de hand van herkenbare  situaties thuis en op je werk geef ik inzicht in je eigen brein en dat van je collega’s.

 

We eindigen deze presentatie/ workshop met een aantal praktische tips die je de volgende dag al toe kunt passen. Deze tips hebben bijvoorbeeld betrekking op:

  • Hoe krijg je meer rust in je hoofd?
  • Hoe haal je het meeste uit je werkdag?
  • Hoe voorkom je de grootste druktemakers voor je hoofd?
  • Hoe kun je eenvoudiger en beter nadenken?
  • Hoe krijg je vaker een geniaal idee?

 

Drukte en onrust in ons hoofd, de belangrijkste oorzaken

Als je een lijstje zou maken van alle dingen die ons af houden van de zaken die we eigenlijk zouden willen doen. En als we op dat lijstje ook de redenen zetten waarom het zo druk is in ons hoofd dan staan daar waarschijnlijk allemaal externe oorzaken op. Maar in praktijk wordt heel veel veroorzaakt door ons eigen brein en ons eigen gedrag.

 

Op het moment dat je weet hoe je eigen brein werkt en welk gedrag van invloed is op rust of onrust in ons hoofd, dan wordt het ineens veel eenvoudiger om rust in je hoofd te creëren en het beste uit je brein te halen.

 

 

Inspirerend spreker over rust in je hoofd en hoe haal je het beste uit je brein?

Als spreker verzorgen we de presentatie of workshop “Rust in je hoofd”  tijdens teamdagen, klantendagen, congressen, beurzen en overige bijeenkomsten. Dat doen we tijdens workshops voor kleine groepjes, maar ook als presentatie voor groepen tot ongeveer 150 personen. Ook als online workshop of webinar online via Teams Zoom of Webex is geen enkel probleem.

Het is natuurlijk ook mogelijk om een training time management van 1 dag te volgen. Dat kan via Open inschrijving en als incompany training.

 

Zin in een workshop of inspirerend spreker?

Neem dan contact op via één van de onderstaande knoppen.

 

ENKELE VAN ONZE KLANTEN

X