TIME-MANAGEMENT –¬† EINDHOVEN

Heb je interesse in een training timemanagement en ben je woonachtig of werkzaam in de buurt van Eindhoven. Dan hebben wij een praktische en leerzame training voor jou.

 

Met grote regelmaat geven wij op onze trainingslocatie in Eindhoven een unieke training timemanagement. Deze training bestaat uit twee dagdelen waarin je aan de slag gaat met modern timemanagement. In de ochtend training ga je aan de slag met het verkrijgen van overzicht, prioriteitenstellen en het elimineren van stoorzenders. In de middag training ga je aan de slag met praktische timemanagement technieken om je werk nog veel slimmer aan te pakken.

 

Deelnemen aan deze training timemanagement via openinschrijving in Eindhoven is heel eenvoudig. Bekijk onze trainingskalender en meld je aan voor de datum die jou het beste uitkomt. De training in Eindhoven is altijd op een locatie die goed bereikbaar is met de auto of het openbaar vervoer.

 

Het is natuurlijk ook mogelijk deze training timemanagement in je eigen organisatie te volgen. Vraag dan een offerte aan en geef aan op welke datum je deze training dan graag wilt volgen. Wij komen dan naar je toe en geven deze training dan incompany.

 

Kom je uit de regio Eindhoven en wil je meer weten over deze 1 daagse training timemanagement? Bekijk dan de website via de onderstaande knoppen.

 

X