> > > > Ervaringen van onze cursisten

Klanten en Ervaringen


Passie voor ons product is een belangrijk kenmerk.

Wij geloven in ons product en willen onze kennis en ideeën graag overbrengen.

Onze trainingen zitten vol met praktische voorbeelden en een gepaste dosis humor.

Hieronder enkele ervaringen van deelnemers die al slimmer zijn gaan werken.

Want echt Slim Werken doe je pas na een training van SlimWerken.COM ;-)

Enkele Klanten


Ervaringen


Menno Dubbeldam, Fri-jado

Handige training met een groot aantal eye-openers en tips die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Heldere theorie in een goede korte bondige cursus weergegeven.


Danielle Hoek, – Manager Internet, Achmea

De trainer, heeft op een erg prettige en begrijpelijke manier het Internetteam van Achmea Zorg de Slim Werken-methodiek bijgebracht.


Jasper Boon, Efteling

De zeer leerzame cursus gegeven door de enthousiaste trainer is zeer verhelderend. Door de praktijkgerichte aanpak kun je meteen aan de slag. De duidelijke tips zullen zeer zeker de efficiëntie verhogen. Zeer geslaagd dus!


Dwayne Wesdorp, 66Controls

We hebben een leuke dag gehad waarin we veel handige tips hebben meegekregen om werk slimmer te kunnen managen. De gebruikte voorbeelden en bijbehorende termen werden na de training al meteen toegepast.


Apenheul

Concreet, duidelijk, makkelijk toepasbaar. Op elke vraag een goed antwoord!


Dianka Feldberg, NYSE Euronext

Ik vond het een vlotte en leerzame training.
Goede handvatten voor de organisatie!


Universiteit Twente

Super, even helemaal anders denken, oplossen en werken. Vandaag heeft een fijn gebied in mijn hersenen het heel druk gehad. Bedankt voor het aanboren van creativiteit!


Natasja Wakker-Jacobs, N&S

De uitleg was zeer helder en duidelijk. Veel praktische tips en handvatten gekregen om mijn werk beter en efficiënter te structureren waardoor je door de bomen het bos weer ziet. Vooral fijn dat je het gelijk in de praktijk kunt toepassen. Het geeft rust in je hoofd als alle taken en e-mails overzichtelijk zijn gerangschikt.


R. De Ruyter, Voestalpine

Zeer praktijk gericht, je komt met lege handen naar de training en vertrekt met een overvolle gereedschapskist waarmee je gelijk aan de slag kan. Sterker nog, je kan niet wachten om aan de slag te gaan!


Ordina

Leuke training, zin om mee aan de slag te gaan!


Rabobank

Zeer leuke training. Leuk dat het praktisch uitvoerbaar is, goed gestructureerd. Je enthousiasme over het onderwerp is aanstekelijk.


Sint Lucas Andreas Ziekenhuis

Leuke en informatieve dag. Heb veel nieuwe handvatten gekregen om mijn werk slimmer en efficiënter aan te pakken. Duidelijk gepresenteerd met humor en duidelijke voorbeelden. Bedankt!


European Association of Urology

Heel interessant en begrijpelijk. Ik had deze training jaren geleden al moeten volgen!


Steven van de Elzen - Directeur, ZO+

De training heeft mijn effectiviteit enorm verhoogd en meer rust en overzicht gebracht in mijn manier van werken, vooral de combinatie met Outlook. Doordat mijn inbox en hoofd nu leeg zijn is er ruimte voor creativiteit en inspiratie,iets waar ik voorheen vaak niet aan toe kwam. Een aanrader voor iedereen die het "te druk” heeft of teveel mailtjes moet verwerken.


GGD West-Brabant

Interessant, zeer geslaag en zeker toepasbaar binnen mijn werk. Goed om eens te denken buiten een vast patroon.


Zorgcombinatie Nieuwe Maas

Goed toepasbaar zonder “zwaar’ te zijn. Ik krijg zin om aan de slag te gaan. Deze manier van werken levert een bijdrage aan het functioneren van de hele afdeling!


Sociale Dienst Walcheren

Hele goede training die aansluit bij mijn behoefte


KPN

Ik dacht dat ik niet van nature creatief was. Door deze training blijkt dat ik door het gebruik van de technieken toch creatief kan zijn.