> > Open Inschrijving
Time-management

Time-management Training via Open Inschrijving


Ben je opzoek naar een leuke en goede time-management training via Open Inschrijving?

Wij geven trainingen door heel Nederland zo is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt.

We hebben onder andere cursussen op de volgende locaties; Amsterdam, Breda, Den Haag en Utrecht. Bekijk onze trainingskalender voor een volledig overzicht van onze data en locaties.

Bij een time-management training via open-inschrijving sluit je aan bij een groep deelnemers van andere organisaties. Het voordeel hiervan is dat je ook kunt leren van de ervaringen en ideeën van deze deelnemers.

Onze 1 daagse training time-management bestaat uit twee dagdelen. In het ochtend-gedeelte ga je aan de slag met de cursus Slim Werken. Je leert hierin hoe je perfect overzicht krijgt over je werksituatie, de juiste prioriteiten stelt en kunt genieten van minimaal één keer per dag een lege inbox.

In de middag staat de training Creatief Werken gepland en ga je aan de slag met krachtige technieken om het werk nog veel slimmer aan te pakken. Tussen beide trainingen verzorgen we een heerlijke lunch voor je.

Indien je graag maar aan één dagdeel van deze cursus wilt deelnemen dan kan dat natuurlijk ook.

Bij inschrijvingen van meerdere deelnemers voor onze cursussen via open inschrijving profiteer je direct van onze aantrekkelijke kortingen. Kom je samen met een collega dan krijg je 25% korting op de tweede deelnemer. Kom je met een derde collega (of meer) dan krijgt deze deelnemer zelfs 50% korting op de kosten van de cursus.

Ben je geïnteresseerd in een inspireerde cursus time-management via open inschrijving? Bekijk dan hieronder de brochure.

Bekijk hier de training