Time-management Training in Rotterdam


Kom je uit Rotterdam of ben je daar in de regio werkzaam?

En ben je opzoek naar een training timemanagement die vol zit met praktische tips en handvatten? Wil je het werk nog slimmer aanpakken? Volg dan onze populaire 1 daagse training timemanagement in Rotterdam.

Op diverse data in het jaar staat deze training timemanagement gepland in Rotterdam. Bekijk de trainingsagenda voor de exacte traininglocatie en data.

In deze unieke training ga je aan de slag met een modern timemanagement methodiek die perfect aansluit op de wensen van deze tijd. Want als je echt productief wilt zijn moet je ervoor zorgen dat je in drukke tijden de touwtjes stevig in handen hebt.

Dit is dus niet zomaar een timemanagement training. Deze gaat verder dan de standaard trainingen die je misschien wel gewend bent. Je gaat echt aan de slag met praktische handvatten waar je de volgende dag direct van kunt profiteren.

Deze training is te volgen als open inschrijving in Rotterdam en ook als Incompany training.

Wanneer je met je bedrijf in de regio Rotterdam zit en geïnteresseerd bent in deze trainingen dan komen we graag naar je toe. Vraag dan een offerte aan. Geef hierin aan om hoeveel deelnemers het gaat en op welke datum je de time-management training wilt laten plaatsvinden.

Wil je meer lezen over deze training, bekijk dan hieronder de brochures.

Open Inschrijving

Brochure Open Inschrijving Time-management
Incompany Training

Brochure Incompany Training Time-management
Workshop

Brochure Workshop Time-management

Rotterdam

Cursus Slim Werken Rotterdam

Engels Meeting & Conference
Stationsplein 45
3013 AK Rotterdam